THE SOCIAL NETWORKING COMMUNITY FOR LADIES

aanmelden

 

Aanmelden bij Ladies Meetup Elst.
Hoe werkt aanmelden bij Ladies Meetup? Je vult jouw gegevens in het digitale aanmeldingsformulier in en dan is jouw aanmelding afgerond!  Daarna ontvang je uitnodigingen voor de Meetups in jouw mailbox, via de mail word je op de hoogte gehouden van de events en eventuele wijzigingen. Je kunt Ladies Meetup volgen op facebook en instragram. 

 

Wil jij je (tijdelijk) afmelden? Dan stuur je een mail naar:  info@ladiesmeetupelst.nl of maak gebruik van het contactformulier

 

Ladies Meetup is een sociaal initiatief en daarom is deelname gratis. 

 

De kosten die verbonden zijn aan de events staan in de uitnodigingen.

 

Ladies Meetup werkt kostendekkend. Om de evenementen voor iedereen toegankelijk te maken zijn de events gratis of wordt een klein bedrag voor de onkosten gevraagd.

 

Er is geen leeftijdsgrens verbonden aan de aanmelding, de vrouwen die zijn aangemeld hebben de leeftijd tussen de 25 en 45 jaar. 

 

De activiteiten van Ladies Meetup Elst vinden plaats in Elst, als jij buiten Elst woont ben je ook van harte welkom om deel te nemen aan Ladies Meetup Elst! Het meenemen van introducees is leuk, mits dit van te voren wordt afgestemd via info@ladiesmeetupelst.nl of het contactformulier.

Aanmelden als lid van Ladies Meetup Elst

Naam  
E-mail  
Mobiel nummer  
Hoe heb je ons gevonden?  
 
Privacy

 

Jouw gegevens worden bewaard in een beveiligde omgeving en worden niet met derden gedeeld. Jouw gegevens worden niet zichtbaar voor de andere deelnemers.

Foto’s die gemaakt worden tijdens de evenementen zijn conform de AVG wetgeving. Deze foto’s hebben als doel een impressie van het event weer te geven en kunnen gebruikt worden voor de website, facebookpagina en Instagram. 

Het maken van foto’s zal tijdig aangegeven worden. Wil je niet op de foto, ook niet onherkenbaar? Geen probleem, dan geef je dit gewoon tijdig aan.

aansprakelijkheid

 

Ladies Meetup Elst kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan derden. Ik ga ervan uit dat iedereen die deel neemt een aansprakelijkheidsverzekering heeft.